Möbelmontering

möbelmontering

Att montera möbler innebär i ordalag, sätta ihop och funktionstesta möbler som levereras i delar. Möbelmontage är ett moment som vi alla människor någon gång stöter på i vår hemmamiljö, men det är en stor skillnad i offentlig miljö och på kontor. Kraven på möbler och utförandet är generellt högre och kunskaper och erfarenheter blir avgörande i förmågan att leverera en kvalitativ tjänst.

Efter att i många år arbetat med majoriteten av aktiva möbelproducenter och återförsäljare har vi förskansat och förfinat våra kunskaper, i hopp om att vara och bli de bästa möbelmontörerna på marknaden. Utöver möbelmontering utför vi även fast inredning, ofta kallad väggfästning.

Kontakta oss

Möbelmontering kan levereras på många olika sätt

avdelare

Återförsäljare

Är du en återförsäljare som behöver hjälp att serva era kunder? Då har vi bilar, verktyg och utrustning för att leverera, montera samt ta hand om avfallet på rätt sätt. Vi representerar alltid återförsäljarens intresse och engagemang när vi utför leveranser/projekt.

Medarbetare

Är du en medarbetare som behöver hjälp med att montera upp/ner möbler i din arbetsmiljö? Då gör vi detta med, för uppgiften, anpassade verktyg. Ibland kan det vara svårt att förutspå eller veta i vilket skick något levereras och ibland dyker det upp platta paket när det förväntades ett färdigt skåp. Det är vid detta tillfälle ni skall ringa oss!

Inköpare

Är du en inköpare som köpt in något där montering inte ingår? Då kan vi hjälpa till med inbärning montering eller alternativt ta hand om godset via vårt lager till färdigmonterad produkt på er arbetsplats.

möbelmontering formbar

kontakta John på Formbar

Hjälp med möbelmontering

John och alla vi andra medarbetare på Formbar har arbetat med möbelmontering i många år. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med möbelmontage.

John de Vries
Telefon: 0763903070
E-mail: john.m(@)formbar.org