Handyman Malmö

handyman malmö

Det kan vara svårt att definiera den personen som löser alla småsaker och tar tag i allt från löst sittande handtag till gnisslande skåpsluckor. Små, mellan eller i till viss del även stora organisationer saknar ibland denna personen. Ord som vaktmästare och alltiallo kanske känns lite missvisande i många situationer. En möbelmontör eller någon som utför möbelmontering till vardags har ofta redan alla verktyg i sin väska samt en bred kunskap om inredning. Detta har gjort att vi genom åren utvecklat en återkommande relation med många av våra kunder samt förvärvat kompetenser inom fastighetsskötsel. Vi har med tiden blivit den vaktmästaren som företag behöver och den händige problemlösaren. Det kommer nästan alltid tidpunkt då det behövs en handyman, en handyman i Malmö som tänker service.

Kontakta oss

Service

avdelare

För oss är service grunden till allt arbete vi utför. Vi strävar alltid efter att möta och överträffa våra kunders förväntningar.

Vad är då den service vi säljer i praktiken? Vi ställer alla våra kompetenser till våra kunders förfogande och ser till att de resultat som våra kunder ställer uppfylls. Flexibilitet, ekonomi samt slutresultat ska alla vara på kunders önskade nivåer.

handyman formbar

Per formbar profilbild

Er handyman i Malmö

Per och alla vi andra medarbetare på Formbar har i flera år hjälp företag med enkla och komplexa monteringar. Tveka inte att kontakta oss om du behöver en handyman i Malmö som hjälper er.

Skicka förfrågan

Ingen förfrågan är bindande och vi svarar vanligtvis inom 24 timmar.